ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε στις 28-1-24 η Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση για την κοπή πίτας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ μας στο θαυμάσιο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΑΙΓΑΛΕΩ ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ – Γ.ΒΡΑΝΑΣ΄΄ με μεγάλη συμμετοχή. Όλοι χάρηκαν το πλούσιο πρόγραμμα με τη χορωδία ΄΄ΕΥ-ΥΜΝΟΣ’’ και το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ιωνίας ΄΄ΣΙΝΩΠΗ΄΄. Τα παιδιά ξετρελάθηκαν με τον ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟ και με τον Άη-Βασίλη που τους έφερε δώρα.
Στην εκδήλωση όπως πάντα έγινε κλήρωση δώρων και μοιράστηκε κέρασμα σ’ όλους.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αιγάλεω ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ επικεφαλής Αντιδημάρχων ( Γ. ΛΑΜΠΡΟΥ – Ι. ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ – Ν. ΒΕΛΛΙΑΝΙΤΗ – ΧΡ. ΜΑΚΑΡΑΤΖΗ ) και Δημοτικών Συμβούλων ( Ι. ΔΗΜΟΜΕΛΕΤΗΣ – ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΛΑΣΙΤΗΣ – ΣΤ. ΣΕΡΒΟΣ ) , ο Γ. Γραμματέας της ΓΣΕΕ και μέλος του Συνδέσμου ΝΙΚ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, Συνάδελφοι από ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ – ΑΔΜΗΕ Ϗ ΕΦΚΑ και αντιπροσωπεία του Β΄ Συστήματος προσκόπων ΑΙΓΑΛΕΩ με στελέχη και Λυκόπουλα.
Προσφέρθηκαν τρόφιμα για το Κοινωνικό παντοπωλείο του ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ.
Τιμήθηκε για την σημαντική προσφορά του και τη στήριξη και διάδοση των σκοπών του Συνδέσμου μας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ, ο Συνάδελφος και ΜΕΛΟΣ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ιατρός ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ.


Η εκδήλωση έκλεισε με την ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.