"ΤΑΞΙΔΕΨΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΗΣ ΜΑΣ

Σήμερα στις 10.00 το πρωί ταξίδεψε για το μεγάλο ταξίδι και

ο Φάνης μας. Ο ΦΑΝΗΣ ΜΠΑΡΛΑΣ ήτανε μόλις 52 χρόνων, πατέρας 2 υπέροχων κοριτσιών, Συνάδελφος εν ενεργεια στη ΔΕΗ Ασπρόπυργου. Γιος του αξιαγάπητου Συναδέλφου της
τ. ΗΕΑΠ ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΑΡΛΑ που υπηρέτησε επί χρόνια στον ΑΗΣ ΦΑΛΉΡΟΥ και στον ΔΕΔΔΗΕ - ΤΑΛΔ/ΔΠΑ. Ο ΦΑΝΗΣ υπηρέτησε στον ΥΣΟΦ και μετά το κλείσιμο πήγε στον Ασπροπυργο. Δυστυχώς έπεσε και αυτός θύμα του κορωνοϊού και μέσα σε ένα μικρό σχετικά διάστημα υπέκυψε. Ήτανε ενας αξιόλογος φιλος και Συναδελφος, ενα παιδί απο διαμάντι. Ο θρήνος μεγαλος για τη Συνάδελφο σύζυγό του, την αγαπημένη του Ελένη , τα παιδιά του και τους απαρηγορητους Γονεις του. Για μια ακόμη φορά ο Σύνδεσμος μας χάνει ένα απο τα αξιόλογα μελη του.
Εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα θερμά συλλυπητηρια στην οικογένεια του και τους οικειους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΦΑΝΗ
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ- ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ μας δέχθηκε και νέο πλήγμα από την απώλεια του αγαπημένου Συναδέλφου και μέλους μας ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΗ. Ο ΠΕΤΡΟΣ γεννήθηκε το 1948 και ήτανε πατέρας δυο αξιολόγων παιδιών και ευτυχισμένος παππούς με δυο εγγόνια. Φοίτησε στην ΠΡΌΤΥΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΔΕΗ( Π. Τ. Σ. Μ ΔΕΗ) στην Α' Σειρά το 1964 και αποφοίτησε σαν Τ4Β. Τοποθετήθηκε στον ΥΣ Χαλκηδόνας σαν επιτηρητής και στη συνέχεια μετατέθηκε στο Ρουφ στο Τμήμα Συντήρησης Υποσταθμών. Διακρίθηκε ιδιαίτερα για την εργατικότητα του και συνταξιοδοτήθηκε με πάνω από 40 χρόνια προσφοράς στη ΔΕΗ. Ήτανε από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου μας και αγαπητός από όλους τους Συναδέλφους του. Μπροστάρης πάντα σ όλους τους αγώνες της ΕΤΕ-ΔΕΗ και όλων των Εργαζομένων, αλλά και ξεχωριστός για το χιούμορ του . Έδωσε σκληρή μάχη, αλλά ο κορωνοιος τον λύγισε σήμερα το πρωί.

Εκφράζουμε τα ΘΕΡΜΆ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΤΡΟ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ