Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Κ Α Τ Α Β Ο Λ Η Σ Υ Ν Τ Α Ξ Ε Ω Ν 7ΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ/ΤΑΠ-ΔΕΗ

Κατόπιν σχετικών επαφών και συνεννοήσεων με τη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και τις αρμόδιες υπηρεσίες  της ΔΕΗΑ.Ε.  και  ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., σας ενημερώνουμε ότι θα πιστωθούν  κανονικά οι συντάξεις Ιουλίου  από τον Τομέα Ασφάλισης Προσωπικού - ΔΕΗ, δηλαδή θα καταβληθούν στο ακέραιο από τον Τομέα στους σχετικούς λογαριασμούς ενός εκάστου συνταξιούχου.

Περαιτέρω, όμως, όπως είναι γνωστό, η ανάληψη αυτών υπόκειται στους σχετικούς περιορισμούς της με αριθμό 65/28.06.15 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως αυτή ισχύει και εκφεύγει των αρμοδιοτήτων του Τομέα.

Δια της παρούσης, η Διεύθυνση  του Τομέα, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στη Διοίκηση  του  ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και ειδικότερα στην Υποδιοικητή Κα Τριανταφυλλίδη Β. και τον Γενικό Διευθυντή Οικ/τεχνικών Υπηρεσιών Κο Σκιαδά Χρ., καθώς και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. Κο Παναγιωτάκη Εμμ., καθώς, επίσης, και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς  παράγοντες της ΔΕΗ Α.Ε. και του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., που,  τόσο με το ενδιαφέρον, τη συνεχή και διαρκή ενημέρωση και επικοινωνία, όσο και με την αγαστή συνεργασία, συνέβαλαν τα μέγιστα , έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η έγκαιρη καταβολή των συντάξεων, η οποία, όπως είναι γνωστό, γίνεται την 1η εκάστου μηνός. Τούτο, δε, είναι ακόμη σημαντικότερο με δεδομένες τις ιδιαίτερες συνθήκες που λειτουργεί το Τραπεζικό σύστημα αυτές τις ημέρες.